Bormintafutár

2021. augusztus 31.

Új szolgáltatás!

Vállaljuk a szokásos módon előkészített borminták hatósági bevizsgálásra szállítását a NÉBIH laboratóriumba. A szerdán 16 óráig hozzánk eljuttatott mintákat hetente, csütörtökön visszük Budapestre az adminisztráció átvállalásával.

Csütörtökön e-mailben vagy személyesen a NÉBIH számláját átadjuk, s nincs más teendő, mint az azon szereplő összeg átutalása. A vizsgálat eredményét az eddig szokásos módon a NÉBIH továbbítja.

Ez a szolgáltatásunk, ahogy minden szolgáltatásunk a lehető legjobban szeretné az Önök igényeit kiszolgálni, ezért a minták leadhatók Győrben a Bajcsy-Zsillinszky út 24. alatt is. Hétfőtől- péntekig 8-16 óráig, szombaton 8-12 óráig….

Ami azt illeti, ez most csak egy közlemény, de az ütős tartalom majd ezután következik…

LEHET-E TETŰ A BORBAN?…

LEHET-E TETŰ A BORBAN?…

A bort számos szempont alapján vizsgálhatjuk, értékelhetjük, de ami legelőször szembetűnik az a színe, minden más tulajdonságát megelőzve.
Mégis kevés figyelmet kap ahhoz képest, hogy ez az első benyomás az első korty előtt, nagyon sok mindent elárul a borról. Újabban számos kutatás összekapcsolja a kóstolást, a mért labor paramétereket és a színjellemzőket….

bővebben
A LÉGY ILLATA…

A LÉGY ILLATA…

A Drosophilidae, egy változatos légycsalád soraiban üdvözölhetjük a minden tudomány állatorvosi lovát, a muslicát is. Újabban hozzánk települt családtag a pettyes szárnyú muslica nyárvégétől keseríti meg napjainkat….

bővebben

Kapcsolat

Vinnováció Borlabor | Borvizsgálatok a legkorszerűbb technológiával

A minőségi borhoz nagyon fontos a must, az erjedő bor és a kész bor összetevőinek pontos ismerete, mérése. Borvizsgálat, mérés és egyéb szolgáltatások nálunk rendkívül kedvező áron!

 

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI IRODÁNK CÍME:

Vinnováció Kft.

9400 Sopron, Dózsa György utca 9.

A helyközi buszpályaudvar mögött a Lackner Kristóf úttal párhuzamos utcában.

Hétfőtől csütörtökig, 8 – 16 óráig várjuk az Önök megbízását.

Telefonszámunk: +36 70 884 8432

Email címünk: info@vinnovacio.eu

1 + 13 =